free statistics Vrije Training F1 Frankrijk Skip to main content

Vrije Training F1 Frankrijk

De tweede vrije training van de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk 2021 gaat van start om 1500. Max Verstappen heeft de tweede vrije training van de Grand Prix van Frankrijk afgesloten met de snelste tijd achter zijn naam.


Mercedes Opent Sterk In De Terugkeer Van De Gp Van Frankrijk Mercedes Amg Frankrijk Training

Volg live de derde vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk.

Vrije training f1 frankrijk. Formula 1 f1 june 17 2021. Droog 469 C. Hartelijk dank voor het lezen en graag tot vanmiddag.

Tweede vrije oefenresultaten 2021 Franse F1 GP. De Nederlander hoopt in Frankrijk revanche te nemen na een dramatische Grand Prix van Azerbeidzjan. Mis daarom niks van de eerste sessie voor de Oostenrijke GP met dit liveblog van GPblog.

Max Verstappen werd derde en Perez vierde. Max Verstappen heeft de tweede training in Frankrijk als snelste afgerond. De Grand Prix van Oostenrijk is de laatste race uit de Triple Header.

Gepubliceerd op 07 okt 2021 1332. Starttijd Tweede vrije training GP Frankrijk 2021. Mercedes was het snelste team tijdens de eerste vrije training in Zuid-Frankrijk.

Koop online de officiële Formule 1 tickets voor elke Grand Prix van het seizoen en beleef de snelste sport ter wereld live. Vanmiddag zijn we rond 1445 uur terug met het liveblog van de tweede oefensessie. Uitslag tweede vrije training Formule 1 GP Frankrijk 2021.

3e vrije training van de gp van frankrijk 2021. Uitslag derde vrije training Formule 1 GP Frankrijk 2021. Tevens hebben we ook een aparte F1-Test kalender.

De Red Bull-coureur klokte een rondetijd van 132872 en bleef zo Mercedes-coureur Valtteri Bottas nipt voor met 0008 seconde om precies te zijn. Een goed begin is het halve werk en vanaf 1130 uur gaan de coureurs de baan op om zich voor te bereiden op de kwalificatie en de race. Vrije Training F1 Frankrijk.

Drogen 273 C. Hoe goed Verstappen ervoor staat zie je in de eerste vrije training. Franse F1 Grand Prix.

Derde werd Carlos Sainz. French Grand Prix Vrije training. Corona heeft weer toegeslagen in de Formule 1-wereld.

Lewis Hamilton zat nog wat verder achter de Red Bull-coureur. Op deze manier kunt u onze F1-kalender voor 2021 bekijken downloaden en printen. De grand prix van frankrijk staat op het programma.

Na twee weekenden op rij straatcircuits aan te doen keren de Formule 1-teams weer terug naar normaal. Liveblog - De eerste vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk. Wij zijn online de grootste F1 community en met de grootste fans kun je dagelijks reageren op al het nieuws over Max Verstappen en Red Bull Racing.

Bottas is sneller dan Hamilton Verstappen Perez Ocon Ricciardo Alonso Gasly Norris en Tsunoda. Door Christian Moerman 18062021 1403. Max verstappen heeft in de tweede vrije training voor de grand prix van frankrijk de snelste tijd op de klokken gezet.

Nadat Max Verstappen in de eerste vrije training de derde tijd klokte was hij de snelste in de tweede oefensessie. Staanplaatsen en tribune tickets. Max Verstappen was dan de snelste coureur op de vrijdag Valtteri Bottas was maar 0.

Live derde vrije training Formule 1 GP Frankrijk 2021. F1 Medical Car-team ontbreekt door corona. In hoeverre heeft Red.

Verstappen reed een rondetijd van 131300 en bleef met die tijd Valtteri Bottas met maar liefst 0747 seconde voor. Op Circuit Paul Ricard zal men in actie komen op een traditionelere baan wat voor opschudding in de rangorde kan gaan zorgen vergeleken. Het weekend voor de Grand Prix van Frankrijk gaat beginnen en dat betekent dat het tijd is voor de eerste vrije training.

LIVE Eerste vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk. Haas F1 Team. 11 m s SE.

Max Verstappen heeft de absoluut snelste tijd geklokt in de derde vrije training voor de GP van Frankrijk. Dit keer is er geen coureur besmet geraakt maar een ander vitaal tweetal. De eerste vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk zit er op.

Het is namelijk zo dat zowel de bestuurder als de dokter van de medical car positief hebben getest op corona en. Volg de race via ons live verslag vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de uitslagen. In de brandende zon was Valtteri Bottas de snelste coureur gevolgd door zijn teamgenoot Lewis Hamilton en.

Max Verstappen schoot een aantal keren van de baan en had daarmee zeker geen vlekkeloze training. Kom alles te weten over de Grand Prix van Frankrijk 2021. Volg live de eerste vrije training van de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk met Max Verstappen.

De snelste tijd van dit weekend is tot op heden in handen van Max Verstappen maar Mercedes is zeker op de medium banden niet ver weg. De Formule 1-kalender bieden we u graag als onderdeel van onze service aan en kunt u gratis ontvangen door op deze link te klikken. Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Frankrijk 2021.

De Red Bull-coureur bleef Valtteri Bottas en Lewis Hamilton met een tijd van 132872 voor op Circuit Paul Ricard waar hij in de eerste fase van de sessie nog voor een korte virtual safety car zorgde. Valtteri Bottas was de snelste in zijn Mercedes W12 en zijn teamgenoot Lewis Hamilton sloot als tweede aan. Op de F1-kalender van 2020 staan 22 races die je allemaal kunt vinden in het overzicht zoals wanneer en hoe laat de Grand Prix verreden wordt.

Kies uit een gevarieerd aanbod aan tickets. Live stream van de tweede vrije training. Was het verschil naar Valtteri Bottas gisteren nog 0008 seconde in de.

Max Verstappen rijdt de Red Bull Racing RB16B Honda op het goede spoor tijdens de training voor de F1 Grand Prix van Frankrijk op Circuit Paul Ricard. Uitslag derde vrije training VT3 F1 Grand Prix Frankrijk 2021. Max verstappen staat ver vooraan met bliksemsnelle tijd in de laatste training.

Uitslag tweede vrije training VT2 F1 Grand Prix Frankrijk 2021. Na overwinningen en Frankrijk en Steiermark kan Max Verstappen deze reeks sterk afronden met nog een overwinning op de Red Bull Ring. Max Verstappen heeft met een groot verschil naar Valtteri Bottas de snelste tijd gereden in de derde vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk.

Volg de reacties van F1 fans op de tweede vrije training via de hashtag gpfrance. Live F1 1500u Tweede vrije training Grand Prix van Frankrijk. De redactie 18 juni 2021.

Vrije Training F1 Frankrijk. Race Experience ontwikkelt jaarlijks een handige Formule 1-kalender met daarop de data en starttijden van alle grand prixs. Max verstappen begint de kwalificatie dag in frankrijk sterk.

Valtteri Bottas werd tweede Lewis Hamilton derde. De nederlander reed ruim de snelste tijd in de derde vrije training 131300. Valtteri Bottas heeft de snelste tijd gereden tijdens de eerste vrije training in de Grand Prix van Frankrijk op Paul Ricard.

Met zijn derde tijd komt hij vier tienden tekort op de snelste. 0342 Daarmee ronden we het live verslag van de eerste vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk af. Max Verstappen heeft Red Bull bovenaan de tijdenlijst gezet in de tweede vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk.

Max verstappen begint de kwalificatie dag in frankrijk sterk. Uitslag eerste vrije training VT1 F1 Grand Prix Frankrijk 2021.


Live Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Nederland 2021 Racingnews365


Verstappen Blij Dat Red Bull Montagefout Heeft Opgelost Voor Gp China Red Bull Racing Grand Prix Bahrein


10 Kleine Campings Aan De Middellandse Zee Tips Van Frankrijk Puur Camping Vakantie Frankrijk


Red Bull Wint Voor Derde Jaar Op Rij De Dhl Fastest Pitstop Award Red Bull Racing Formule 1 Nieuws


Live Derde Vrije Training Formule 1 Gp Nederland 2021 Racingnews365


F1 Tijdschema Hoe Laat Begint De Grand Prix Van Frankrijk


Breakin Ferrari Rolex Red Bull


2e Vrije Training Van De Gp Van Frankrijk 2021 Topgear


Pin On Funny Formula Memes


Max Verstappen C 2015 Formula One Red Bull Racing Racing Red Bull


Vrije Training F1 Grand Prix Frankrijk Bottas Snelste Voor Hamilton En Verstappen In Eerste Vrije Training Gptoday Net


Frankrijk Doelwit Van Terreur Hoogste Dreigingsniveau Van Kracht Nos Presidenten Avignon Politie


Uitslag Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Frankrijk 2021 Racingnews365


Red Bull Racing On Twitter Red Bull Racing Red Bull Racing


Pin Van Mvini007 Op Red Bull Racing


Red Bull Racing On Twitter Red Bull Racing Red Bull Racing


De F1 Coureurs Hebben Het Moeilijk Op Een Verraderlijke Baan In Frankrijk Frankrijk Training Circuit


Live Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Italie 2021 Racingnews365


Why Didn T Mercedes Pit Bottas For Fastest Lap In France Racingnews365

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar