free statistics Vrije Training F1 Oostenrijk 2020 Skip to main content

Vrije Training F1 Oostenrijk 2020

Oostenrijk Red Bull Ring. Haas F1 Team.


Pin On Max Verstappen Red Bull Formule 1

De eerste vrije training van het seizoen is zojuist op de Red Bull Ring in Oostenrijk afgewerkt.

Vrije training f1 oostenrijk 2020. Oostenrijk Red Bull Ring. Voltooi het tweede vrije training 2020 F1 Oostenrijkse Grand Prix-resultaat. Kom alles te weten over de Grand Prix van Oostenrijk 2020.

Bekijk alle FP2 snelste rondetijden van elke coureur alle autos en banden op vrijdag voor de GP. Oostenrijk Red Bull Ring. Saemenvatting van GP van Oostenrijk 2.

16 - 18 jul. Op de F1-kalender van 2020 staan 22 races die je allemaal kunt vinden in het overzicht zoals wanneer en hoe laat de Grand Prix verreden wordt. Ticktum goed van start in eerste vrije training Super Formula-seizoen.

De Nederlander maakte wel een kortstondige pirouette maar verder verliep de sessie zonder problemen. Vrije training 1 Weer Weer de komende. Uitslag eerste vrije training F1 Grand Prix Oostenrijk 2020.

GP van Oostenrijk 2. Mercedes voert de tijdenlijst aan met daarachter Max Verstappen. De eerste vrije training van het jaar zit erop.

Wij zijn online de grootste F1 community en met de grootste fans kun je dagelijks reageren op al het nieuws over Max Verstappen en Red Bull Racing. Volg de race via ons live verslag vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de uitslagen. Vrijdag 3 juli 2020 1230 - Laatste update.

Haas F1 Team. Het Formule 1-seizoen 2020 gaat in het weekend van 3 tot 5 juli eindelijk van start met de Grand Prix van Oostenrijk nadat de actie geruime tijd stil lag door het COVID-19 virus. Hier vind je alles wat je moet weten over de seizoensopener.

Na de spectaculaire race van afgelopen zondag zijn we dit weekend terug op de Red Bull Ring te Oostenrijk voor de tweede Grand Prix van het seizoen 2020. 19 apr 2019 0932. 2 - 4 jul.

Oostenrijk Red Bull Ring. Kom alles te weten over de Grand Prix van Oostenrijk 2020. F1 Vrije training 1 resultaten van 31 juli 2020 op Silverstone Snelste ronde.

Het zijn natuurlijk geen spatborden het zijn aerodynamische ontwerpen maar ze zien eruit als spatborden legt Key uit. Ook wacht de pit crews een andere innovatie. Op de F1-kalender van 2020 staan 22 races die je allemaal kunt vinden in het overzicht.

Boven de voorwielen zit vanaf 2022 namelijk een kleine vleugel gekscherend al spatborden genoemd. Tevens hebben we ook een aparte F1-Test kalender. Ticktum goed van start in eerste vrije training Super Formula-seizoen.

16 - 18 jul. De Formule 1-coureurs kregen te maken met een half droge baan aan het begin van de sessie maar na een kwartier begon het toch een beetje te regenen ook al had. Op de F1-kalender van 2020 staan 22 races die je allemaal kunt vinden in het overzicht.

30 - 1 aug. Volg de race via ons live verslag vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de uitslagen. Omwille van het reglement heeft deze Grand Prix een andere naam maar voor de rest is het allemaal precies hetzelfde als vorige week te beginnen met de eerste vrije training.

19 apr 2019 0932. Na ruim zeven maanden drooglegging maakte de Formule 1 vanmorgen haar. 16 - 18 jul.

2 - 4 jul. Op de F1-kalender van 2020 staan 22 races die je allemaal kunt vinden in het overzicht. Vrije training 1.

F1 kijk je op Ziggo Sport. Ze zitten niet in de weg tenzij je ze verkeerd plaatst natuurlijk. De kop is er eindelijk af.

Oostenrijk Red Bull Ring.


Pin Pa Max Verstappen Red Bull Formule 1


Red Bull Racing Snelste Pitstop Gp Rusland


ホンダf1 イギリスgpに向けてモチベーションが高まっている ホンダ F1 レッドブルレーシング ホンダ


Vijf Van De Meest Gedenkwaardige Verstappen Uitspraken Racingnews365 Hilarische Uitspraken Hilarisch Valsspelen


Max Verstappen Jarig Red Bull Racing Aston Martin Formule 1


Pin Pa Max Verstappen Red Bull Formule 1


Pin Op Max Verstappen Red Bull Formule 1


Pin Op Max Verstappen Red Bull Formule 1


Verstappen Suffers Austria Heartbreak 2020 Austrian Grand Prix Youtube


Zien We Max Verstappen Zondag 5 Juli Zo Op Het Podium

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar