free statistics Vrije Training F1 Tijden Hongarije Skip to main content

Vrije Training F1 Tijden Hongarije

17 juli 2020 0100. De banden op de Hungaroring zijn de C2 de C3 en de C4.


Pin Van Mvini007 Op Red Bull Racing

Bekijk hieronder het Formule 1-programma van Ziggo Sport kanaal 14.

Vrije training f1 tijden hongarije. Max Verstappen start met een stellage op zn Red Bull zodat het team gegevens van de aerodynamica kan vergaren. Kom er direct achter hoe laat de Formule 1 training kwalificatie of race vandaag of morgen wordt uitgezonden. Tijden en wat je moet weten Auteur.

1200 uur 1300 uur Kwalificatie. Hamilton blijft Verstappen nipt voor in laatste training Hongarije. Zaterdag 18 juli 2020 3e vrije training.

De vrijdag is vooral het toneel voor de eerste twee vrije trainingen. 30 juli Formule 1. Live stream van de derde vrije training.

Op het Mickey Mouse-circuit waar downforce van groot belang is en motorvermogen wat minder hoopt Red Bull dit raceweekend echt. Max Verstappen werd op de vrijdag licht op achterstand gezet door Mercedes. Na twee races op de Red Bull Ring verplaatst de Formule 1-karavaan zich deze week naar de Hungaroring nabij Boedapest.

Vrij 30 juli 1125 uur. Max Verstappen was wederom niet erg te spreken over zijn ontmoeting met Nicholas Latifi. 1500 uur 1630 uur.

Volg de reacties van F1 fans op de derde vrije training via de hashtag gphungary. De F1-auto van Lando Norris wordt voordat de coureur het circuit op mag nog aan elkaar. 1 e vrije training.

Vrijdag 17 juli 2020 1230 - Laatste update. Alle tijden worden in Nederlandse tijd weergegeven. De eerste vrije training in Hongarije zit erop.

Data en tijden van de GP van Hongarije 2020. Wanneer en hoe laat is de eerstvolgende Grand Prix. 1e vrije training van de GP van Hongarije 2020.

1e vrije training van de GP van Hongarije 2019. Ze moeten opschieten want donkere wolken met trillende lipjes hangen boven de Hungaroring. Volg live de derde vrije training voor de Grand Prix van Hongarije.

De eerste Mercedes van Valtteri Bottas stond binnen een tiende van de tijd van Max Verstappen dus grote gaten zijn zeker nog niet geslagen. Vrijdag 17 juli 2020 2e vrije training. Mis geen enkele Formule 1 wedstrijd met deze handige GP-kalender.

Op de vrijdag 30 juli wordt om 1130 uur de eerste vrije training verreden waarna het om 1500 uur tijd is voor de tweede oefensessie. Alleen in het laatste half uur durven de teams de coureurs naar buiten te laten gaan. Programma GP Hongarije 2021.

De derde vrije training van de Formule 1 Grand Prix van Hongarije 2021 gaat van start om 1200. Uitslag tweede vrije training GP Hongarije 2020. 1345 uur Nederlandse tijd.

Vettel snelste in kletsnatte tweede vrije training in Hongarije. 2e vrije training van de GP van Hongarije 2020. Daardoor is het bijna de hele training erg rustig op de baan.

1500 uur Nederlandse tijd. Start van de race. De voorbeschouwing op de Grand Prix van Hongarije bij Ziggo begint op zondagmiddag om 1345 uur.

Willeme gepost 2 augustus 2019 om 0600 23 Reacties Alle ins en outs plus de aanvangstijden van de GP van Hongarije. 2 e vrije training. 31 juli Formule 1.

Met André Venema Daan de Geus en Sjaak Willems bespreken we in Paddockpraat het afgelopen tumultueuze weekend in Hongarije een prachtige race met onverwachte uitblinkers en we zijn soort van halverwege het seizoen dus kijken we even terug én ook vooruit. Tijden en wat je moet weten Auteur. Volg live de eerste vrije training voor de Grand Prix van Hongarije.

Starttijd Derde vrije training GP Hongarije 2021. Na een bijzonder warme vrijdag op de. Alle tijden worden in Nederlandse tijd weergegeven.

Bottas de snelste in. Bottas bovenaan op eerste dag in Hongarije Verstappen P3. Uitslag derde vrije training F1 Grand Prix Hongarije 2021.

14 voor Ziggo-klanten of via Ziggo Sport Totaal. Wat de zachte band was in Groot-Brittannië is in Hongarije de. Dat is kort gezegd een gemiddelde bandenkeuze.

Mercedes voert vooralsnog opnieuw de toon aan qua rondetijden. Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. Na een week pauze zijn we alweer aangekomen bij de laatste race voor de zomerstop de Grand Prix van Hongarije.

Waar het in de 1e vrije training nog droog was is het circuit nat als de 2e training begint. Dit zijn de tijden voor de Grand Prix van Hongarije in 2021. F1 Hongarije 2019.

De coureurs zullen het nog één keer tegen elkaar opnemen voordat er. De wedstrijd gaat vijf kwartier later van start. 31 juli Formule 1.

Welk beeld laat de tweede vrije training deze middag zien. Op zaterdag 31 juli is het om 1200 uur tijd voor de derde en laatste vrije training. Het tijdschema ziet eruit zoals we dat kennen van de meeste Europese Grands Prix dit jaar.

Live tweede vrije training Formule 1 GP Hongarije 2021. De zevenvoudig wereldkampioen kwam tijdens de derde oefensessie tot een 116826 waarmee hij een fractie sneller was dan Max Verstappen. F1 GP Hongarije 2020.

Tijdschema Grand Prix van Hongarije. De Ferrari-coureur liet op de spekgladde omloop in Mogyoród even buiten Boedapest een tijd van 140464 noteren. Voor de tweede keer vandaag reden de Formule 1-coureurs op Hungaroring.

Het belooft vooralsnog een nat raceweekend te gaan worden in Budapest maar de eerste vrije. Hamilton voor Verstappen in laatste training GP van Hongarije. Willeme gepost 17 juli 2020 om 0700 28 Reacties Alle tijden informatie en gericht alle.

Die natte baan was er ook de reden van dat we Max Verstappen pas in. Sebastian Vettel klokte de snelste tijd in de tweede vrije training voor de Grand Prix van Hongarije maar had daar wel een natte baan voor nodig. Uitzending Formule 1 op Ziggo.

Uitslag tweede vrije training F1 Grand Prix Hongarije 2021. Live derde vrije training Formule 1 GP Hongarije 2021. De Mercedes-coureur rondde de Hungaroring in een 117012 en was daarmee 0027 sneller dan teamgenoot Lewis Hamilton.

Valtteri Bottas heeft de snelste tijd op de klokken gebracht tijdens de tweede vrije training voor de Grand Prix van Hongarije. Vrij 30 juli 1455 uur. Op zaterdag wordt er op de traditionele manier gekwalificeerd waarna op zondag de race volgt.

Lewis Hamilton heeft de vrije trainingen voor de Grand Prix van Hongarije als snelste afgesloten. 30-7-2021 Formule 1 Racingnews365 41. Vanmiddag begon om 1500 uur de tweede vrije training en het was Sebastian Vettel die de snelste tijd klokte.


Max Verstappen Op Twitter Qualifying 5th Was The Best We Could Do Our Race Pace Looks Promising So Let S Hope For An In Formel 1 Rennsport Max Verstappen


Tphqkj7fffnvxm


Live F1 15 00 Uur Tweede Vrije Training Hongaarse Gp 2021


Fxyecdrybsfeam


Verstappen Snelste In Eerste Training Gp Van Hongarije


Volledige Uitslag Vt1 Ferrari S Vlak Achter Verstappen Hamilton Op P1


Max Verstappen Regelt Zijn Eigen Pitstop Bij Red Bull Formule 1 Training Racen


Hamilton Voor Verstappen In Laatste Training Gp Van Hongarije


Pin Pa Max Verstappen Red Bull Formule 1


Testing That S A Wrap Red Bull Racing Formula One Team Red Bull Racing Racing Red Bull


Vijf Van De Meest Gedenkwaardige Verstappen Uitspraken Racingnews365 Hilarische Uitspraken Hilarisch Valsspelen


Max Draait De Eerste Donut Op Circuit Zandvoort Red Bull Racing Max Verstappen Instagram


Pin Van California Locals Op Klassieke Auto S In 2021 Klassieke Auto S


Daniel Ricciardo Red Bull Racing Tag Heuer Rb13 Red Bull Racing Tag Heuer Tag Heuer Carrera Calibre


Live Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Stiermarken 2021 Racingnews365


F1 Live 15 00u Tweede Vrije Training Grand Prix Van Hongarije F1maximaal Nl


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Oostenrijk 2021 Racingnews365


Verstappen Valt Stil Aan Het Begin Van De Vrije Training In Bahrein Bahrein Red Bull Racing Training


R39mg1gqtlovnm

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar